Interjú a srácokkal!!

 

http://www.watchingsupernatural.com/wp-content/uploads/2008/02/sn212-a-0001.jpg

 

Október 19-én, pénteken jön a képernyőre az Odaát második évadja, miközben a napokban megjelent az első széria DVD-n: ezt a pakkot pár másik ajándékkal meg is nyerheted könnyen, ha e-mailben jól válaszolsz egy kérdésre. Az interjúból pedig kiderül, hogy a lányok kedvencei, a szellemvadász, démonölő fivérek valójában nem is hisznek a természetfölöttiben, de abban igen, hogy napjaink legkedveltebb tévés horrorsorozata lekapcsolt lámpa mellett, sötétben az igazán élvezhető.

 

 

 

Tudtok magyarázattal szolgálni arra, hogy miért olyan népszerűek az efféle, a természetfölöttivel foglalkozó sorozatok, konkrétan az Odaát?

 

Jared Padalecki: (viccelődve) Valószínűleg miattam!... Szerintem az ember végre kivonhatja magát a hétköznapok nyomása alól. És jó móka, jó buli kiszakadni a valóságból, este, egy fárasztó nap után, jól jön az a kis adrenalin. Van abban valami érdekes, hogy az ember megtapasztalhat valami mást pár másodpercre, legyen az akár a félelem vagy akár a sztoriban valami olyan elem, ami feledteti velünk az ügyes-bajos dolgainkat. Bármilyen olyan filmet vagy sorozatot, amely elvisz egy másik világba, jó poén nézni.

Jensen Ackles: Szerintem ezen kívül az is fontos, hogy a horrorfilmek, az igazán jó horrorok az utóbbi időben hatalmukba keríthették a nézőt, ők pedig erre pozitívan reagáltak. Az ember szeret beülni a sötét moziterembe, hogy ott rémüldözhessen. Ez is épp olyan, mint a sírás vagy a nevetés. Indukál némi adrenalint, de élvezi az ember. A tévében az Odaát az egyetlen sorozat, ami ehhez hasonló hatást ér el. Oké, igaz, hogy van bőven rejtélyekkel operáló széria, amelyek kétségek közt hagyják a nézőt, de az Odaát az egyetlen, amely tényleg rád is ijeszt.

Jared Padalecki: hrrr... (horkol)

Jensen Ackles: ... vagy esetleg álomba ringat. Szóval szerintem leginkább ez választ el minket a többi sorozattól, melyek dettó ebbe a műfajba tartoznak. Ezért is mondogatjuk mindig a nézőknek, hogy lekapcsolt villany mellett, jótékony sötétségben nézzenek minket. Úgy az igazi.

 Nagy a különbség az Odaát, és a különböző, moziba készült horrorfilmek között?

Jensen Ackles: Azt hiszem a legelején éppen ezt a célt tűztük ki magunk elé, mármint, hogy minden egyes héten, minden egyes epizódban elhozzunk egy 42 perces, önálló horrorfilmet a kis képernyőre. Ebből kifolyólag szerintem inkább hasonlóságok vannak a két műfaj között, mint különbségek.

 

 

És a színészet, a játék szempontjából?

Jared Padalecki: Véleményem szerint ez jóval keményebb meló, mert többet kell egyensúlyoznunk, jobban kell koncentrálnunk a karakterre és a karakter sztorijára, ráadásul tényleg elég sokat kell dolgoznunk naponta, lévén egy kétszereplős sorozatról van szó, így szinte minden teher a mi vállunkon nehezedik. Ráadásul fenn kell tartani a hangulatot, minden résszel meg kell próbálnunk félelmet keltenünk, és nem szabad beleesni abba a csapdába, amibe sok mozis horror is beleesik, miszerint rengeteg pénzt feccölnek beléjük, csilivili különleges effektekkel tömik tele őket, mert annyi a készítők szerint bőven elég. Közben azt gondolják, hogy meg fog tőlük ijedni a néző. Ha pedig nem, akkor kijavítják később. Nálunk ilyesmire nincs lehetőség. Egy részt hét nap alatt veszünk fel, utána megy a vágószobába, majd a készítők és a csatorna véleményezik a részt, esetleges változtatásokat javasolnak, és nem sokkal a forgatás után már megy is adásba a végeredmény. Feszített a munkatempó, nincs időnk elővetítéseket tartani tesztközönségnek. Minden héten új dolgokat kell kitalálnunk, minden héten új rémnek kell riogatnia a nézőt, ráadásul a költségvetés is adott, és egy mozifilméhez képes sehol sincs.

Jensen Ackles: A mozifilmet sokkal jobban támaszkodnak a különböző teremtményekre és a különleges effektusokra, valamint a számítógépes trükkökre, viszont a mi sorozatunk sokkal inkább karaktervezérelt.

Nem tudom kikerülni a kérdést, amely adja magát. Ti hisztek a természetfölöttiben?

Jared Padalecki: Én abszolút nem hiszek! Sosem tapasztaltam semmi effélét, bár igaz, hogy nagy világban élünk, jókora univerzumban van ez a kis bolygó, szóval nem is vagyok szkeptikus. Persze, hogy kell lennie valaminek vagy valamiknek, ami megmagyarázhatatlan és, amibe bele fogunk futni valamikor. De saját tapasztalatom azt mutatja, hogy paranormális márpedig nem létezik.

 

Ha végignéztek az Odaát első évadán, mi a legjobb a karaktereitek alakításában, eljátszásában?

Jared Padalecki: Hát, én baromira élvezem. Oké, irtó sokat dolgozunk és minduntalan el is ismételjük, hogy mekkora a teher rajtunk, de imádok Jensennel dolgozni, még akkor is, ha ezt a jelenlétében nem szoktam hangoztatni. Jól érezzük magunkat, marhulunk eleget és állati jó mindenféle kunsztokat csinálni, akár még kaszkadőrmutatványokat is. Maga a sorozat eléggé próbára tesz minket fizikailag. Én, ugye, ezelőtt a Szívek szállodájában játszottam, ami kvázi arról szólt, hogy be kellett biflázni a forgatókönyvet, a karakter szövegeit, hogy aztán megjelenhessünk a színen és elkezdjünk baromi gyorsan beszélni. Ott csak annyi visszajelzést kaptam, hogy tök jó, amit csinálok, csak gyorsabban kéne beszélnem, hogy nem lehetne kicsit sebesebben formálnom a szavakat? Ennél nincs is frusztrálóbb dolog. Szerintem bármelyik színész ezt mondaná, hogy a gyorsabb színészkedésre ösztönzés őt idegesíti a legjobban. Mégis mit jelent, hogy "színészkedj gyorsabban?". Mindegy, azért mindenből tanul az ember. Az Odaát-ban viszont jóval több mindent lehet csinálni. Minden egyes héten akcióhős lehetek, minden héten felfedezhetünk egy új várost, és rengeteg mindent tanulhatunk az amerikai folklórról, hagyományokról és, ha lehet ilyenről beszélni, akkor az amerikai mitológiáról. Én nem jártam egyetemre, de így tanulni mindezekről a dolgokról jó móka.

Jensen Ackles: Többek között ez az egyik előnye annak, amit csinálunk napi rendszerességgel. Minden egyes részben olyasmit tanulhatunk, amit azelőtt nem. Végre lőhettem igazi fegyverekkel, rengeteg edzünk a közelharcok miatt, kaszkadőrmutatványokat mutathatunk be. Vagy vegyük azt, hogy az egyik részben fegyvereket raktam össze úgy, hogy rájuk sem pillantottam. Ezen például hetekig kellett dolgoznom, és ilyesmit a normál életben, egy normál munkahelyen biztosan nem csinálna az ember. Szóval ez az aspektus teszi az egészet annyira élvezetessé, annyira egyedivé a munkánkat és éppen ezért is imádunk dolgozni - még akkor is, ha az ember olykor szemhunyásnyit sem pihenhet.

Jared Padalecki: (vigyorog) Plusz a tévében való szereplés ingyen kábszert és prostikat is jelent!

Jensen Ackles: Jogos, ezt kifelejtettem. Ez is motiváló tényező! (nevet)

Már eleve sötét a sorozat, igaz? Mármint nem csak maga a történet sötétebb hangvételű, hanem a fényképezés is, vagyis az operatőr eleve ilyen stílust választott.

Jared Padalecki: Igen, és csak a felvételek után "színezik" ki egy kicsit. Emlékszem, hogy valaki rá is kérdezett arra, hogy miért van minden részben másmilyen kontaktlencsém, mivel olykor zöldnek, olykor pedig barnának tűnnek a szemeim. És meg mondom, hogy szó sincs lencsékről, egyszerűen csak sötétítenek a felvételeken, mert abban nem lenne semmi félelmetes, ha valaki egy város fényes utcáin sétálna, vagy egy napsütötte mezőn focizna. Tehát muszáj homályosítani a felvételeket, miközben Vancouver ezért is remek hely a forgatásra, hiszen folyton lóg az eső lába, mindig köd és sár van. Persze az nem túl szívderítő, ha sokat esik az eső, de a sorozatnak nagyon jót tesz.

Akkor is jó város Vancouver, ha véget ér a meló, a forgatás?

Jensen Ackles: Ajjaj, nagyon is! Remek az éjszakai élet, akárcsak maga a város is. Imádom Vancouvert. Bár, az is igaz, hogy nem igazán élvezhetjük ki, hiszen elég gyakran csak hajnal 2-3 óra fele hangzik el a végcső csapó, csak akkor fejezzük be a napi anyagot.

Jared Padalecki: Igen, ez van. Az embernek maximum hétvégén jut ilyesmire némi ideje, már, ha nem megy haza Los Angelesbe. Szerintem is lenyűgöző város. Azoknak, kik még nem jártak itt, ajánlhatom meleg szívvel, hiszen egész nap mozgásban van, pezseg. Az emberek bicajoznak, görkoriznak, rohangálnak a kutyáikkal vagy a parkban játszanak. Az egész már csak azért is üdítő, mert mi olykor egész nap díszletek közt rohangálunk, vagy egy épületben forgatunk és tök jó dolog kimozdulni. Persze ilyesmire csak ritkán van lehetőségünk, hiszen általában forgatunk, ha pedig nem forgatunk, akkor alszunk.

http://www.tvchitchat.net/images/super61.jpg

Forgatás közben sem volt semmilyen rémisztő élményetek?

Jared Padalecki: Egyszer láttam őt (mutat társára) ahogy átöltözik, és azóta más ember lettem.

Jensen Ackles: Azóta nem ugyanaz. Nem, nem, de volt egy jelenet, ahol...

Jared Padalecki: Most, hogy mondod, akadt pár dolog. Emlékszem, hogy a Barát a bajban című rész forgatása közben az egyik óra lepottyant a falról. Nem tudom, hogy te akkor ott voltál-e, de abban a részben éppen egy alakváltó volt, és akkor engem egy lány fejbe csapott egy üveggel és magamra maradtam. A te jeleneteid, azt hiszem, előtte voltak. Mindegy, szóval volt egy pofás vityilló Vancouverben, és ott lógott egy óra a falon. Egy tök normális óráról van szó, és senki nem volt a közelében, még csak a fal túloldalán sem, és hirtelen leesett, mi pedig, akik ott voltunk, az a hét-nyolc ember, kissé becsináltunk.

Jensen Ackles: Emlékszem, hogy amikor a Tiszta őrület! című epizódot valóban egy elhagyatott elmegyógyintézetben forgattunk, és a díszlettervezőknek szinte semmi sem kellett csinálniuk, mert annyira lepukkant volt mindent, a falak penészedtek, szóval mintha az isten is az Odaát-hoz teremtette volna az épületet. Ott forgattunk ebben az ötemeletes, totál elhagyatott épületben, amely egy nagyobb komplexum része volt, csak éppen már jó ideje nem használták. A harmadik emeleten forgathattunk, és ebédszünetet tartottunk. Az egész csapat elindult a lépcsők felé, hogy végre harapjon valamit. Én megláttam egy ajtót, amely fölött "lépcső" felirat volt és gondoltam, hogy íme, egy rövidebb út lefelé. Le is mentem pár emeletet, kilyukadtam a földszinten, és egy iszonyatosan sötét helységbe érkeztem. Volt egy hosszú, nagyon hosszú folyosó, parányi fénnyel a legvégén, de az egész baromi gáz szitu volt. Elkezdtem a fény fele menn, és hallottam, hogy a szobákban csöpög a víz, mire fel is gyorsítottam. De végre elértem az ajtót és kikerültem a szabad levegőre... nem kicsit volt félelmetes, szó szerint felállt a szőr a hátamon!

 

 

Merre tart a sorozat a következő évadban? Továbbra is városról-városra fogtok autókázni, vagy valamelyest megváltozik a formátuma?

Jensen Ackles: Nem tudjuk. Sokan teszik fel ezt a kérdést, de ezt tényleg nem kötik az orrunkra a készítők. Tudjuk, hogy megvan a fő csapásvonal, még mostanság is azon dolgoznak, azt tökéletesítik.

Jared Padalecki: Van egy olyan érzésem, hogy továbbra is úton leszünk, legalábbis, ha életben maradunk. Újabb és újabb rejtélyes eseteket és városokat fogunk felfedezni, hiszen Eric Kripke, az Odaát készítője is mondta, hogy a sorozat koncepciója szerint az X-akták és a 66-os útszerelemgyerekéről van szó. És ez utóbbihoz továbbra is úton kell lennünk.

Jensen Ackles: Azt hiszem, hogy az írók tartogatnak a tarsolyukban olyan meglepetéseket, melyek alapjaiban fogják megrengetni az eddigi viszonyokat.

Forrás: Wikipédia

A nagyobb képért katt a képekre!!

 

http://www.tvshowsondvd.net/graphics/news3/Supernatural_S2_rear.jpg

 

Valóban létezik!!

Kapcsolódó média

 • A Pokoltanya című epizódban szereplő weboldal egy valódi site, amit a sorozat producerei alkottak meg.

 

 • Egy ideig Dean mobilszáma igazi szám volt, amire Jensen Ackles mondta fel a hangpostaüzenetet: "Itt Dean Winchester. Ha sürgős, hagyjon üzenetet. Ha 83-11-2 miatt hív, adja meg a koordinátáit."

 

 

Az itthon Odaát címmel vetytett Supernaturalban kisebb szerepet kapott Az ördögűzőben még kislányként megismert Linda Blair - várjuk a színvonalas borzongást.

Linda Blair, úgy tűnik, felnőtt korára sem tud szabadulni a gonosz erőktől, most épp az Odaát főszereplői, Sam és Dean dolgába ártja bele magát. A színésznő régóta kokettál a természetfeletti jelenségekkel, hiszen ő játszotta kedvenc fejforgatónkat, az ördög által megszállt lányt Az ördögűző-ben. A klasszikus rémmesében nyújtott alakításért az Oscar-jelölés mellé több halálos fenyegetést is kapott, a korán jött hírnév pedig kikezdte a  személyiségét: masszív önpusztításba kezdett. 

Blair az új évezredben kezd magához térni, 2000-ben - első lépésként - csatlakozott a tinédzser-popshow S Club 7 in L.A. stábjához. Most az Odaát-ban vállalt el egy vendégszereplést - a vele készült epizód november 9-én kerül adásba, természetesen a sorozat anyacsatornáján, a CW-n. A magyar nézőknek még egy ideig várniuk kell erre a részre, hiszen az RTL Klub csak nemrég kezdte vetíteni a műsort, a tengerentúlon pedig már a második széria kezdődik hamarosan.

A most negyvenhét éves Blair egyébként egy szexi és éles nyelvű rendőrnőt játszik az Odaát-ban, aki gyilkosság gyanújával lecsukja az apjuk nyomába eredt Winchester testvérpárt. Emellett a The Powder Puff Principle című, komikus rövidfilmben láthattuk újabban. 

 Forrás : Wikipédia

Odaát képregény itt!!!

A Supernatural: Origins (nem hivatalosan Odaát: Eredetek) egy hatrészes képregénysorozat, amely az Odaáttelevíziós sorozat történetének előzményeit meséli el. A képregények a DC Comics kiadóhoz tartozó Wildstorm gondozásában jelennek meg. Az első szám cselekménye az Odaát bevezető epizódjában látott 22 évvel ezelőtti események után indul. John Winchester válaszokat akar és közben belecsöppen a természetfeletti lények veszélyes világába. Felesége halála után rá hárul a felelősség, hogy felnevelje és megvédje fiait, Samet és Deant. című

A történet kitalálója és írója, az Odaát producere, Peter Johnson. Állandó rajzolója Matthew Dow Smith. Az egyes számok borítóit különböző művészek alkotják meg, köztük a Hősök festményeiért is felelős Tim Sale.

Az első szám, amely 2007. május 2-án jelent meg, tartalmaz egy háttértörténetet, amelyet Geoff Johns írt és Phil Hester illusztrált. Ezek az oldalak megtekinthetőek a CW televíziócsatorna hivatalos oldalán, a képregénysorozat bemutatójaként. A további kiadványok havi rendszerességgel követik egymást.

A képregények John Winchester életét mutatják be, mihez kezdett felesége, Mary meggyilkolása után, és milyen kapcsolatba volt két kisfiával, Sammel és Deannel.

Megjelent számok

1.rész: Felesége halála után John gyászolni kezd, és még fiait családja régi barátjára, Julie-ra bízza, nyomozni kezd, mi okozhatta a tüzet azon a bizonyos éjszakán. A férfi a szomszédoktól, rendőröktől és tűzoltóktól próbál meg információkat szerezni, ám azok nem tudnak neki segíteni, bár az egyik tűzoltó furcsálja, hogy az átlagosnál forróbb tűzzel találta magát szemben oltás közben. John éjszaka az egyik kocsmában verekedésbe keveredik, végül egy feketebőrű nő, Missouri Moseley menti ki onnan. Missouriról kiderül, hogy egy médium, és segíteni akar a férfinak. Különleges képességét használva megpróbálja kideríteni, ki vagy mi okozta a gyilkos tüzet, a nyomok pedig egy elhagyatott házhoz vezetnek. Odabenn rengeteg vért, és egy falra festett feliratot találnak: "Jövünk a gyerekekért!". John így Julie-hez rohan, ott azonban már csak a nő maradványait találja, ellenben Dean és Sam az egyik szobában nyugodtan alszik. Végül Missouri is betoppan a házba, egy fogszerű, fura jelekkel borított tárgyat ad a férfinak, ami szerinte a gyilkos lény nyomára vezethet, majd közli vele: fiaival együtt el kell hagynia a környéket.

2. rész: Missouri javaslatára John és fiai elhagyják Kansast, és az Arizonai Temple városába utaznak, hogy egy Fletcher Gable nevű férfival találkozzanak. Fletcher elmondja, hogy a fog, amit Missouri adott neki egy pokolkutya foga, amik általában temetőknél szoktak átjönni ebbe a világba. A férfi egy üres naplót ad Johnnak, amiben feljegyezheti dolgait, majd búcsút vesz Winchesteréktől. John vásárol magának fegyvereket, nem sokkal később pedig sógora, Jacob keresi fel. Deant és Samet bébiszitter felügyelete alá adják, majd a közelben lévő temetőhöz mennek. Csakhogy itt egy pokolkutya halálosan megsebesíti Jacobot, John pedig egy rejtélyes vadász menti meg. Jacob testét egy autóval a vízbe dobják, majd a vadász közli Johnnal: feleségével nem egy pokolkutya végzett.

A nagyobb képekért katt a képtár című menüpontra!!

 

                      1.oldal                            2.oldal                              3.oldal

                      4.oldal                             5.oldal                            6.oldal

                     7.oldal                           8.oldal                              9.oldal

                    10.oldal                         11.oldal                         12.-13.oldal

                   14.oldal                        15.oldal                            16.oldal

                  17.oldal                         18.oldal                           19.oldal

              20.oldal                            21.oldal                          22.oldal

  

                  23.oldal

http://cdn.harpercollins.com/harperimages/isbn/large/8/9780061370908.jpg

 

A "Supernatural "Nevermore" (szabad fordításban: Odaát Soha már) című regény az első abban a történet szempontjából a sorozattól valamennyire különálló, de a regények közt nem összefüggő könyvsorozatnak, amely az amerikai természetfeletti "Odaát" című sorozathoz tartozik. A kiadás borítóján egy 2. évados promóciós kép található a Winchester fivérekről.

Rövid ismertető

Sam és Dean a világhírű New York városába utazik, hogy utánajárjon egy helyi rocker szellemjárta házának. De mielőtt rájönnének, hogy miféle sikítószellem tanyázik a hálószobában, számos más haláleset vonja el a figyelmüket. A szóban forgó háztól nem messze két egyetemistát mart halálra egy igen különleges támadó. Az elkövető még New York-i mércével mérve is szokatlan, főleg, hogy a szálak Edgar Allan Poe rémtörténeteihez vezetnek. A nyomozásuk során E. A. Poe horrorklasszkusának a közepébe csöppenek, szemtől szembe addigi legrémisztőbb ellenfelükkel. És ha Sam és Dean nem írják újra a dermesztő mese végét, akkor a hátborzongató sorozatgyilkos fejezi be az ő életük históriáját... mindörökkön örökké.

A kiadványról

Tagolás

A regény 18 fejezetre, és egy epilógusra van bontva. Minden egyes fejezet fejléceként egy kisebb felismerhetlen térképrészlet szolgál, amelyre írták az adott rész sorszámát (pl.: EGY, TIZENÖT). A fejléc alatt egy háromsoros tömör információ található, melyből az olvasó megtudhatja, hogy hol és mikor játszódik a fejezet. Példa az első fejezethez:

Fordham Egyetem
New York, a Bronx negyed
2006. november 12., vasárnap

A fejezeteken és az epilóguson kívül fellelhető még a könyvben egy írói jegyzet, információ az alkotóról, írói ajánlás, köszönetnyílvánítás és az elején egy részlet a történetből "Hogy a pokolba tévesztettük el..." címmel.


A borító 

A borítón egy, a sorozathoz készült második évados promóciós fénykép található. A borító közepétől egy kicsit lejjebb van a sorozattól elválaszthatatlan betűtípussal írt "Supernatural" (Odaát) felirat, alatta a regény címével. Ettől jobbra kicsit lejjebb van egy pecsétminta "Egy eredeti Odaát regény" felirattal. Végül a borító alján az író neve olvasható, felette egy kisebb hozzáfűzéssel: Készült a CW nagysikerű Odaát sorozata alapján

A hátlapon találhatunk egy három részre tagolt leírást. Az első részben általános tudnivalókat olvashatunk a sorozatról, a Winchester fivérek életéről. Az első és a második részt három egymástól egyenlő távolságra lévő csillag választja el. A második részben vázolják fel a cselekmény fő mozzanatát, végül a harmadik részben egy figyelemfelkeltő feltevést tesznek. Az ajánló/ismertető alatt található a vonalkód, az ár, és a CW televíziós csatorna logója.

Írói jegyzet

A könyv egyik érdekessége, hogy az írói jegyzetben Keith R.A. DeCandido megosztja az olvasókkal azoknak a zeneszámoknak a listáját, amit írás közben hallgatott, és amelyet javasol hallgatni a regény olvasása közben. Az alábbi zenéket találhatjuk meg:

 • AC/DC: "Black in black"
 • The Allman Brothers: "Ramblin' Man"
 • George Baker: "Little Green Bag"
 • The Band: "Chest Fever", "The Shape I'm In", "The W.S. Wolcott Medicine Show"
 • Black Sabbath: "Paranoid"
 • Blind Faith: "Can't Find My Way Home"
 • Blue Öyster Cult: "Don't Fear the Reaper"
 • Blue Swede: "Hooked On A Feeling"
 • Nick Cave & The Bad Seeds: "Up Jumped The Devil"
 • The Chambers Brothers: "Time Has Come Today"
 • Eric Clapton: "Cocaine", "Further On Up The Road"
 • Cream: "Badge", Sunshine Of Your Love", "Tales Of Brave Ulysses"
 • Creedence Clearwater Revival: "Bad Moon Rising"
 • Deep Purple: "Smoke On The Water"
 • Def Leppard: "Rock Of Ages"
 • Derek & The Dominoes: "Layla"
 • Bob Dylan: "Knocking On The Heaven's Door", "Like A Rolling Stone"
 • Electric Light Orchestra: "Turn to Stone"
 • David Essex: "Rock On"

 • Iron Butterfly: "In-A-Gada-Da-Vida"
 • Jefferson Airplane: "White Rabbit"
 • Jethro Tull: "A New Day Yesterday", "Aqualung", "For A Thousand Mothers", "We Used To Know"
 • Robert Johnson: "Crossroad Blues", "Hellhound On My Trail", "Walkin' Blues"
 • Journey: "Wheel In The Sky"
 • Kansas: "Carry On My Wayward Son"
 • Lynyrd Skynyrd: "Down South Jukin'"
 • Metallica: "Enter Sandman", "Some Kind Of Monster"
 • Ted Nugent: "Strangelhold"
 • Queen & David Bowie: "Under Pressure"
 • The Rolling Stones: "Gimme Shelter", "Have You Seen Your Mother, Baby?", "Sympathy For The Devil"
 • Rush: Working Man
 • Bob Seger & And The Silver Bullet Band: "Katmandu", "Looking Back", "Turn The Page"
 • Spinal Tap: "Stonehenge"
 • Stealers Wheel: "Stuck In The Middle With You"
 • Steppenwolf: "Born To Be Wild", "Magic Carpet Ride"
 • Styx: "Renegade"
 • Tito & Tarantula: Angry Cockroaches", "Strange Face Of Love"
 • Traffic: "The Low Spark Of High-Heeled Boys"
 • Joe Walsh: Turn To Stone"
 • The Who: "5:15", "Goin' Mobile", "In A Hand Or A Face", "Love Reign O'er Me"
 • Warren Zevon: "Werewolves Of London"

          Forrás : Wikipédia


Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki a kedvenced a sorozatból?
Dean
Sam
Ruby
Bela
Bobby
Naptár