Pyzam Glitter Text Maker

 


 

Ennyien vagytok az oldalon:  website stats

 

Köszöntök mindenkit az oldalamon!! Ez az oldal az Odaát című horror-thriller sorozattal foglalkozik, amit 2005-ben kezdtek el forgatni Amerikában. Bár nem volt mindig zökkenőmentes a sorozat készítése, mert az forgatókönyvírók sztrájkja miatt a 3. évadban tervezett 22. rész, azaz teljes évad helyett, csak 16-ot tudtak elkészteni. De a sorozat folytatódni fog, egyszóval nem kell elkeserednünk. Amerikában már szeptember 18-án elkezdik vetíteni a 4.évadot, azonban itt nálunk, Magyarországon még nincs hír a sorozat 3. évadjának vetítéséről! Itthon 2006-ban láthattuk a két fiút a tévében, és egyelőre még csak az első két évad ment le. Reméljük hamarosan hazánkban is láthatjuk a részeket!Addig is nézzetek körül a honlapomon, mert itt megtaláltok minden fontos információt az Odaáttal kapcsolatban. Jó szórakozást kívánok mindenkinek!

                                                                     By:   Vikcccs

 

 

 Míg a Supernatural, vagyis az Odaát hazai pár százezer nézője arra vár, hogy elinduljon a 3. évad, addig az amerikai 4-5 millió néző (már amelyik rendelkezik nettel) már csámcsoghat a 4. évadnyitóról kiadott jelenetképeken. Természetesen a fotók valamennyire spoileresek, ezért csak a felkészültek tekintsék meg őket. A hírek szerint a 3. évad végén megesett, meglehetősen jelentősnek mondható történések nem fognak minden utóhatás nélkül eltűnni az évadpremierre, a készítők elmondása alapján még jópár részen éreztetni fogják hatásukat. Eric Kripke szerint egyébként is az eddigi legjobb szezonjuk lesz a negyedik (mondhatna mást?), hiszen ígérete szerint olyan szinten fogják megbontani a sorozat eddigi felállását, amire egy rajongó sem számít.

 

supernatural 4.évados spoileres képek!!!

 

 http://www.sg.hu/kep/2008_08/sn01.jpg http://www.sg.hu/kep/2008_08/sn02.jpg http://www.sg.hu/kep/2008_08/sn03.jpg http://www.sg.hu/kep/2008_08/sn04.jpg

 

 

2008. 08.27.

A jelenlegi hírek szerint a CW meghúzza a nadrágszíjat a Supernatural esetében is. Ez pedig azt jelenti, hogy hiába ígérték, tervezték, Katie Cassidy alias Ruby (szöszi démon, kedvenc női karakter) nem fog visszatérni az új évadba. Ez elég nagy érvágás lehet a készítőknek és a rajongóknak egyaránt.

4.01 Lazarus Rising (Lazarus felemelkedése)

/-infó: Lazarus jelentése: Isten segített; így nem kizárt, hogy arra utal a cím, aki Istent felemelte a halálból. ez sok mindent megmagyarázna/

További supernaturalhoz kapcsolódó hír, miszerint Eric Kripke, az Odaát megalkotója lepacsizott a Warner TV-vel, ami azt jelenti, hogy még legalább két évig viszi az Odaát-ot, majd újabb sorozatokat talál ki nekik. Ez azt jelenti, hogy valóban a tervezett ötödik, záró évad után jöhet a spin-off, a coltról.

 

 Szenzáció


 

A Comic Con-on bemutatták az Odaát 4.évad első epizódjának az első 5 percét, amit most ebben a videóban tekinthettek meg.A címe pedig Lazarus Rising, vagyis Lazarus ébredése, amiből egy kicsit sejthetjük, hogy mi fog történni. A minősége elég rossz, ezért előre is bocsi és ráadásul a csaj, aki felvette folyamat beledumál, de azért nagyjából lehet látni, hogy milyen természetfeletti és furcsa dolgok történnek a legelső epizódban!!

 Az Odaátos fiúk hatalmas sikert arattak!!

Jelentős sikert könyvelhet ez az Odaát című sorozat mindkét főszereplője a JunkieAwards "Eyecandy" kategóriájában. A Sam Winchester szerepét játszó Jared Padalecki csupán pár ponttal maradt le a dobogó második fokáról (a harmadik helyet szerezte meg holtversenyben Milo Ventimigliával, akivel a Szívek Szállodájában együtt is játszottak), míg a Dean Winchester szerepét megformáló Jensen Ackles egyértelmű fölénnyel szerezte meg az első helyet. (Másfélszer annyi pontja lett, mint a második helyezettnek) A teljes lista itt olvasható.

Így itt egy kép a győztesről!!

 

 
 

 

 

   

 

 

 Ha már itt vagy lécci írj a

Please!

Köcce

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki a kedvenced a sorozatból?
Dean
Sam
Ruby
Bela
Bobby
Naptár